Referenties

Nirmine Kojil

Elham is een topvrouw. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Wij waren van alles voorzien en bij elke vraag kon ze hier direct op antwoorden. Wij zijn erg blij met Elham. Zij heeft onze dag compleet gemaakt.

Shamal Mohammad Shahir

Heel mooie zaal top service en heel lieve verantwoordelijke Manager Elham. Bedankt om een onvergetelijke avond voor ons te hebben georganiseerd!

Shannajade

Lieverd, Ik wil jou bedanken voor alles!Je hebt ons zo goed geholpen met alles en alles verliep Alhamoulilah zoals wij in gedachten hadden!Kan jou niet vaak genoeg bedanken!Je hebt een hart van goud en je bent heel goed in het werk wat je doet. Ma SHa Allah

Siham El Haouari

Elham is een vriendelijke en professionele wedding planner die goed meedenkt en maatwerk verricht. Na ons adviesgesprek ben ik een stuk wijzer geworden en kan ik met volle moed verder met de organisatie van mijn bruiloft. Dankjewel voor alle tips en adviezen lieve Elham, keep on doing the good work!

Hany Mina

Elham has been a great wedding planner going above and beyond to plan our wedding. She worked with us to organise an international wedding with people from various cultures and connecting us to service providers who could complete the picture for us to get everything ready. Great work and professional service worth the money.

Marco Arens

We hebben erg prettig samengewerkt met Diamond Weddingplanner. Ik kan Elham zeker aanbevelen.

Prachurya Bharadwaj

Elham is a very solid advocate for the couple who are organising the event. She knows what will make the day pleasant and she gives good advice from her background. On the day of the wedding itself, I don’t think a bride can find a better and stronger support than Elham. She runs around the venue. She makes sure that she is on time. She makes sure that the catering, lights, camera and sound systems are in place. She takes actions very very quickly when she is reminded about something or requested for something. So for any client considering Elham as a wedding planner, I would suggest that you communicate very very clearly with her, keep her posted on your plans, write down a journal of your progress, keep track of what Elham is saying and keep track of your wishes. You are in good hands. Elham will take care of everything in her power. She even made some of my guests dance, who didn’t even dance in their own weddings. Why? Simply because her client wanted so. That’s Elham!

Farzana

We zijn heel tevreden over de weddingplanner! Ze denkt goed mee en luistert echt naar de wensen van de klant!

Gözde Aksu

Positief: Kwaliteit, ProfessionaliteitThank you ✨

Yasmine

Positief: Kwaliteit, WaardeElham was onze redder in nood. Waar een andere dienst ons heeft teleurgesteld en met lege handen heeft achtergelaten, sprong Elham bij. Op het feest zelf is ze heel behulpzaam en meedenkend geweest. Elham is duidelijk, recht door zee en vooral een schat van een vrouw. We wensen haar nog veel succes! ♥️

Afranka Roberts

The best of the BEST!!! I was so bless to have have Diamond wedding planner services for my son wedding …..EVERYTHING WAS PERFECT …..Thx u once again 💞💞

Ma Sa

Positief: ResponsiviteitAllereerst wil ik Elham bedanken voor onze mooie feest.Wij zijn goed geholpen door Elham, zij is helder en duidelijk in haar communicatie. Ze denkt mee en komt met ideeen. Het is duidelijk te zien dat ze ervaring heeft.Zij houdt goed de planning van de avond bij en overlegt regelmatig als dingen anders lopen.Kortom waren wij heel erg blij!

Steffi Ras

Positief: Professionaliteit, ResponsiviteitElham is een echte doorpakker en is pas tevreden als ze de laatste puntjes op de i zet. Oog voor detail en een echte professional!

Natalia Peretiatko

Positief: KwaliteitDeze bedrijf heeft heel veel aandacht tot in de details. snelle organisatie van het evenement. een individuele benadering van elke klant.

Meline Ghazarian

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, WaardeWij hebben onze trouwfeest gevierd in Nazar partycentrum. Alles verliep vlotjes, goede communicatie en Elham was heel professioneel. De zaal is heel erg mooi met oogverblindende verlichting en een hoog plafond dat heel erg chique oogt. Al onze gasten gaven complimenten aan de zaal!

Sajeev Virasingam

Positief: ProfessionaliteitDeze review wordt geplaatst vanuit het oogpunt van de broer van de bruid. Op het eerste gezicht vond ik Elham erg zakelijk maar naarmate ik haar vaker sprak kwam ik erachter dat ze zeer betrokken en geïnteresseerd is in alle aspecten van de Tamil Bruiloft. Elham heeft altijd uitgebreid meegedacht en was tijdens de bruiloft ook zeer flexibel. Tevens was ze enorm betrokken bij het in goede banen leiden van de bruiloft. Via deze weg wil ik Elham en de crew van Nazar Partycentrum enorm bedanken voor hun inzet!

Libaan Hussein

Positief: ProfessionaliteitDe bedrijf was echt leuk en de mensen waren erg tevreden. De eten en drinken was echt goed want jullie gingen mensen drinken steeds aanbieden. Veel mensen vroeg ons waar de zaal was en iedereen vond het echt mooi plekje. We gaan in de toekomst als mensen opzoek zijn naar zaal zeker hun door verwijzen naar jullie.Heel erg bedankt voor jullie hulpen en gastvrijheid . Met vriendelijke groet, Naima & Liban

Domino’s Pizza

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, WaardeAlles perfect, service Top 👌Alles tip top

Wadia Ben

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Nesrin el Adawy

(Vertaald door Google) Ernst en toewijding om de oude beloften van de klant na te komen. Uitstekend management in overeenstemming met de wens van de klant en de werknemers om beide partijen tevreden te stellen en de werkgeest is goed. Een huwelijksplan in de hand houden betekent tevredenheid en de tijd dat de bruidegoms tijd hebben om andere details enige tijd zonder druk af te ronden, wat de grootste last is. Ik werk al jaren met het bedrijf en door de jaren heen zijn alle klanten van alle nationaliteiten het erover eens of hun keuze de meest geschikte is en ze voelenZelfgenoegzaam (Origineel)الجديه والتزام بتحقيق الوعود القدم للعميل.. اداره ممتازه بالتوافق لخده العميل والعاملين لإرضاء الطرفين وروح العمل جيده فوضع خطه زواج بيدهم تعني اطمئنان ووقتها العرسان لديهم الوقت لانهاء تفاصيل اخري دون الضغط الي بعض الوقت يكون العبء الاساسي. اعمل مع الشركه لمدار سنين وعلي مدار السنين جميع العملاء بجميع الجنسيات اتفقوا ان كان اختيارهم الأنسب ويشعرونبالرضا

Majid Soleymani

Positief: ProfessionaliteitEen geweldige en professionele weddingplanner alles was perfect georganiseerd, we hebben een geweldige feest gehad.

Meline Ghazarian

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, WaardeWij hebben onze trouwfeest gevierd in Nazar partycentrum. Alles verliep vlotjes, goede communicatie en Elham was heel professioneel. De zaal is heel erg mooi met oogverblindende verlichting en een hoog plafond dat heel erg chique oogt. Al onze gasten gaven complimenten aan de zaal! Bedankt!

Wadei Laroussi

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, WaardeWij van BASMA Weddings hebben altijd zeer fijne ervaring met Diamond Weddingplanner.

Steffie Ras

Elham is een echte doorpakker en is pas tevreden als ze de laatste puntjes op de i zet. Oog voor detail en een echte professional!

Natalia Peretiatko

Deze bedrijf heeft heel veel aandacht tot in de details. snelle organisatie van het evenement. een individuele benadering van elke klant.

Zahre & Meline

Wij hebben onze trouwfeest gevierd in Nazar partycentrum. Alles verliep vlotjes, goede communicatie en Elham was heel professioneel. De zaal is heel erg mooi met oogverblindende verlichting en een hoog plafond dat heel erg chique oogt. Al onze gasten gaven complimenten aan de zaal! Bedankt!

Naima & Liban

De bedrijf was echt leuk en de mensen waren erg tevreden. De eten en drinken was echt goed want jullie gingen mensen drinken steeds aanbieden. Veel mensen vroeg ons waar de zaal was en iedereen vond het echt mooi plekje. We gaan in de toekomst als mensen opzoek zijn naar zaal zeker hun door verwijzen naar jullie.Heel erg bedankt voor jullie hulpen en gastvrijheid . Met vriendelijke groet,Naima & Liban

Vinod & Shagana

Deze review wordt geplaatst vanuit het oogpunt van de broer van de bruid. Op het eerste gezicht vond ik Elham erg zakelijk maar naarmate ik haar vaker sprak kwam ik erachter dat ze zeer betrokken en geïnteresseerd is in alle aspecten van de Tamil Bruiloft. Elham heeft altijd uitgebreid meegedacht en was tijdens de bruiloft ook zeer flexibel. Tevens was ze enorm betrokken bij het in goede banen leiden van de bruiloft. Via deze weg wil ik Elham en de crew van Nazar Partycentrum enorm bedanken voor hun inzet!

Arezo & Majid

Een geweldige en professionele weddingplanner alles was perfect georganiseerd, we hebben een geweldige feest gehad.

Ziana Naoual

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, WaardeTopper! Vriendelijk, professioneel, komt haar afspraken goed na. Zeker een aanrader 👌🏻👌🏻👌🏻

Bibi & Omar

Elham is een zéér bekwame weddingplanner die inventief, creatief en meedenkend is. Ze heeft ons ontzorgd tijdens onze voorbereidingen. Wij raden haar aan als weddingplanner!

René van der Zel

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidElham heeft onze bruiloft tot in de puntjes verzorgd en ook op de dag zelf alles in goede banden geleid. Het contact met haar was heel leuk en dat vonden wij ook heel belangrijk. Als we het over moesten doen zouden we weer voor Elham kiezen 🙂

Mitra

Elham is de beste weddingplanner!! ik heb een aantal bruiloften bijgewoond en ik heb haar werk gezien. Zij gaat heel netjes aan de slag en zet de puntjes op de i! Heel veel succes verder!

René van der Zel

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidElham heeft onze bruiloft tot in de puntjes verzorgd en ook op de dag zelf alles in goede banden geleid. Het contact met haar was heel leuk en dat vonden wij ook heel belangrijk. Als we het over moesten doen zouden we weer voor Elham kiezen 🙂

Trkk Beats

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, WaardeElham is een zéér bekwame weddingplanner die inventief, creatief en meedenkend is. Ze heeft ons ontzorgd tijdens onze voorbereidingen. Wij raden haar aan als weddingplanner!

Vivian & Mustafa

Ik ben zo blij met de bruiloft en de video’s. Alles was perfect! Super bedankt 😘 en ik krijg zoveel mooie reacties en complimenten naar de locatie en hoe alles daar geregeld was

Rene & Otilia

Elham Bedankt voor alles. We vonden het Super, kon niet beter. Alles goed geregeld, mooi weer en leuke mensen😊. Groetjes aan je man en kids😉

Sander & Wahida

Lieve Elham, Verder willen wij u en de rest van het team hartelijk danken voor alles! De zaal zag er prachtig uit. De catering was buitengewoon. Super lekker! We hebben positieve verhalen gehoord en dat willen wij graag met u delen. Groeten, Sander & Wahida

Manal & Anasse

Bedankt Elham om vd trouw van mijn lieve schoondochter Manal en zoon Anasse een onvergetelijke dag te maken . iedereen was super content over alles van deco ,catering als bediening Vele groetjes en hopelijk een volgende trouw in samenwerking met u Groetjes Mina

M&A

Anasse en ik willen je graag bedanken voor ons Marokkaans feest zaterdag. Je hebt het super georganiseerd. De gasten vonden de zaal prachtig en de catering top. Complimenten aan jou en jouw team. Bedankt😘

Kouther

Hey xx ik wil je nogmaals bedanken voor alles jij hebt geregeld voor de perfecte planning van de bruiloft en ik ben jouw hulp zeer dankbaar❤ de zaal Nazar ziet er prachtig uit❤ het was perfect😘 nogmaals bedankt voor alles xxx Gr. Kouther

Zakaria & Dina

Hallo Elham, Dankjewel, het was echt een top dag. Alles klopte en het was allemaal goed geregeld. Groetjes, Dian & Zakaria

Basma Weddings

Voor een prachtige droomwedding ben je bij Diamond bij het juiste adres.

Lucia& Darko

Hoi Elham, allereerst wil ik je zeggen dat je een TOP vrouw bent 😄 jij hebt ons heel goed geholpen met alles en we zijn heel erg tevreden 😊 de tafel heb je mooi versierd, de dinner was heel lekker( eerlijk was ik verbaast hoe die lekker was heb ik helemaal niet verwacht) 🙈 bedankt voor alles en voor Nesrina ook wij zijn blij dat we perfecte foto’s hebben 😄ik ben blij dat we die zaal gevonden hebben en jou ontmoet heb 😘 iedereen zei dat de zaal heel mooi is en de dinner ook lekker was😄 HARTELIJK BEDANKT 😘😘 Groetjes Lucija & Darko

Henna

Ik vond het een geweldige ervaring! Alles werd goed en duidelijk overlegd, er werd altijd gecommuniceerd voor en tijdens de bruiloft zodat alles goed verliep. De zaal zag er heel mooi uit! Het eten was ook lekker 🙂 de Weddingplanner van de zaal, was heel lief, gezellig en professioneel. Ze was altijd duidelijk over alles en kwam altijd bespreken wanneer de planning anders verliep, of als er onduidelijkheden waren. De medewerkers waren goed in hun taken en waren ook heel aardig. Ik raad iedereen Diamond aan!!????

Selar & Ali

It was really a great experience and we have really enjoyed everything arranged by you. Please keep this great work and she is really honest when it comes to transactions & other financial situations

Ahmed & Ahlam

Elham je bent supper lief , duidelijk en pastte zich aan onze wensen. bruidloft was heel mooi en ik zal je nooit vergeten ❤

Queeninzah & Saïd

Goede service en duidelijke communicatie. Elham is een zeer vriendelijke vrouw om ‘zaken’ mee te doen. Op de grote dag zelf geen problemen ondervonden, alles werd netjes geregeld en georganiseerd!

Sheila & Hans

Lieve Elham, Bedankt voor onze onvergetelijke dag! Wij hebben enorm genoten en het was nog mooier dan we durfde te hopen! Echt super bedankt, zonder jou en je team hadden we nooit zo’n mooie bruiloft gehad!! Echt super bedankt!! Dikke knuffel van ons alle😘

Shanti & Dinesh

Lieve Elham Klaassens bedank voor alles . De zaal was heel erg prachtig versierd. Had echt een leuke avond gehad met me man en familie. Zo leuk dat de avond zo vlug voor bij was gegaan. Alles was top tot top goed geregeld 👍👍👍👍👍👍 💋💋💋💋

Senthuran & Rathini

Lieve Elham, IK wel je heel erg bedanken voor alles. Je bent een top wedding planner, alles was naar wens. Alles was super, nogmaals heel erg bedankt. IK wil je verder heel veel succes wensen met alles! liefst,

Benjamin & Thao

Wij hebben vorige jaar Elham als onze weddingplanner gehad. Zij is een professionele weddingplanner die goed heeft geluisterd naar de wensen die we hadden en ook heeft gerealiseerd. Als je opzoek bent naar een goede weddingplanner dan ben je bij haar aan het juiste adres!

Tara & Rawa

Beste Elham, Mijn man en ik hadden een fantastische dag gehad. Ik wil jou en je team erg bedanken voor je inzet, tijd en gastvrijheid. Je hebt ons heel goed geholpen en onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Je bent een warme, vertrouwelijke en een eerlijke vrouw. Je hebt mij enorm geholpen en al onze wensen waar gemaakt. Ik kan wel een boek schrijven over jou werk en persoonlijkheid zal niet genoeg zijn. Nogmaals willen wij jou heel erg bedanken je het beste toe wensen en je bedrijf meer en meer mag uitbreiden. Heel veel succes met alles.

Doha & Ali

Heel fijn geholpen. Elham luistert echt naar je wensen en probeert zich zoveel mogelijk aan te passen naar jouw wensen. Elham zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat is natuurlijk erg fijn gedurende zo’n stressdag. Informatie die vanaf het begin is aangereikt was erg prettig voor de verdere verloop van het feest. Onvoorziene gebeurtenissen worden meteen aangehaakt door Elham, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, een aanrader voor elk toekomstig bruidje die lekker wil genieten van haar dag.

Fatima & Abdeliman

Lieve Elham, onze beoordeling heeft even op zich laten wachten vanwege onze drukke agenda’s maar nu hebben we even de tijd om terug te blikken op onze bruiloft en de voorbereidingen daarvoor.. Het klinkt misschien heel cliché.. maar Masha allah wat hebben we aan jou een super toffe, respectvolle en behulpzame wedding planner gehad. Ten alle tijden kon ik bij jou terecht.. Abdeliman en ik hebben beide een grote familie met nog heel wat vrijgezellen dames en heren.. allemaal hebben wij ze jou dienst + feestlocatie geadviseerd. Insha allah mag je de grootste en allerbeste worden in je vak. heel veel liefs Xx Fatima & Abdeliman

Frencis & Ousmane

Elham heeft haar uiterste best gedaan om alles naar onze wens te laten verlopen. En alles was op en top geregeld. Alle lof aan Elham. Echt super gedaan.

Rondek & Hushyar

Super ervaring met Diamond wedding & Party planner. Een zeer goede indruk, duidelijke en heldere afspraken. Je weet direct waar je aan toe bent de communicatie tijdens de hele voorbereiding en op de dag zelf zijn helder, korte lijnen en transparant. Ook het persoonlijk contact met mevrouw Klaassens is zeer aangenaam en prettig. Dit alles geeft een goed gevoel, je kunt de dag echt beleven als “Gast” en genieten. Je hoeft je niet druk te maken of alles wel goed gaat komen. Door dit 100% vertrouwd gevoel heb je al weken voor de bruiloft zelf een relaxt gevoel en de last / druk is van je schouders. Ik raad daarom Diamond wedding & Party planner aan iedereen aan die een onbezorgd en goed verzorgde bruiloft/feest wil vieren.

Nima & Libaan

Ik vond het fijn dat er vanaf het begin al goed werd verteld wat de verschillende opties waren met voorbeelden, boekjes en foto’s. Er werd echt gekeken naar wat er mogelijk was volgens ons budget. Dit maakte het makkelijker voor ons om te kiezen voor Diamond wedding & partyplanner. Er werd tevens ook flexibel omgegaan met veranderingen gedurende het plannen door de weddingplanner. En er werd rekening gehouden met mijn wensen tijdens de bruiloft en de weddingplanner overlegde met me tussendoor. Al met al heb ik een zeer prettige ervaring gehad met Diamond wedding & partyplanner en zou het zo nog een keer doen.

Anoniem

Elham is een dame die doet wat ze beloofd met oog voor detail en kwaliteit. Ze heeft een team van goede leveranciers waar ze mee samenwerkt.

Dalila & Murat

lieve elham, Via deze weg willen we nogmaals bedanken voor onze prachtige en magische bruiloft. We zijn als koning en koningin behandeld Liefs Dalila en Murat

Tanja & Omid

Elham, ik heb erg genoten van mijn bruiloft alles dankzij Elham, zonder hoeven om te kijken Is alles geregeld zoals wij het wilden, zelfs beter dan dat! Echt een aanrader!

Natalie Vorstenbosch

Super goede organisatie. Verbinding van culturen. Alles wat je wenst voor een perfect georganiseerde bruiloft.

Athina Sotiropoulos

Ik heb Elham ervaren als een zeer doortastende professionele dame, die haar doel goed voor ogen houdt zonder het beschikbare budget uit ’t oog te verliezen.

Anoniem

Prima ervaring met Nazar gehad. Zakelijk en duidelijk. Afspraken zijn nagekomen en alles werd goed besproken. Betrokkenheid en flexibiliteit om met je beschikbare budget je (droom) feest te organiseren, met alle toeters en bellen die je zelf wilt.

Naser Verjaardag

Het was super gezellige feest. Alles was goed geregeld. Iedereen heeft genoten. Super leuk. Complement

Post een review op ons profiel