Unieke en creatieve ideeën,
adviezen en oplossingen

Over Diamond

Als u op zoek bent naar creativiteit en een energieke invulling voor uw bruiloft of evenement, dan hebt u aan mij een goede weddingplanner. Ik doe wat u verwacht en meer dan u had gehoopt.

Achter de schermen van Diamond weddingplanner wordt dat gerealiseerd door Elham Klaassens, gediplomeerd weddingplanner.

“Mijn kinderen zijn groter geworden en ik heb meer tijd gekregen voor andere uitdagingen in mijn leven. Het moest iets anders worden dan wat ik al gedaan had en vooral bij mijn persoonlijke eigenschappen passen. Ik ben nogal secuur, vasthoudend en altijd op zoek naar passende en originele oplossingen voor als het anders verloopt dan verwacht. Daarnaast vind ik begrippen als stijlvol, chique en blijdschap heel belangrijk. Het werd weddingplanner”.

Ik heb de opleiding tot weddingplanner met veel plezier gevolgd en voor praktijkopdrachten heb ik altijd hoge beoordelingen gekregen. Ik weet hoe belangrijk het is om mijzelf te kunnen zijn. Datzelfde gevoel wil ik ook bij jullie proberen te bewerkstelligen en helpen keuzes te maken die ècht bij jullie passen.

 

Naast Nederlandse bruiloften is Diamond gespecialiseerd in het organiseren van Perzische, Arabische bruiloften.

Mijn missie is van jullie feest een onvergetelijk feest te maken.

Het feest moet verlopen volgens jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen en gedachten. Door mijn achtergrond en kennis van andere culturen kan ik hier goed op inspelen. Ik spreek naast Nederlands, Perzisch en Arabisch

Diamond staat voor jullie klaar om:

Met Diamond spaar je tijd, stress en geld.